PROFIL

SETEX CONSULTING INTERNATIONAL este o firma cu capital integral romanesc care isi propune sa ofere servicii profesionale si personalizate pentru companiile nationale si internationale a caror intentie este de a isi diversifica activitatea pe plan international.

Ca firma de comert exterior si consultanta in marketingul international, incercam sa aducem companiilor cu care colaboram un plus de valoare in activitatea curenta si eliminarea inconvenientelor ce apar datorita multiculturalitatii pietelor tinta, probleme cu care majoritatea companiilor se confrunta atunci cand intentioneaza sa se laneze pe o piata internationala. In plus, ca specialisti in comert exterior lucram cu dumneavoastra numai pe baza de confidentialitate a datelor si strategiilor pe care le vom aplica, o relatie personalizata cu scopul de a realiza implementarea cu succes a planului si a strategiei de export.

SETEX CONSULTING INTERNATIONAL identifica si evalueaza permanent piata locala, pentru a fi in masura sa oferim solutii comerciale individualizate, in conformitate cu nevoile si dezvoltarea pietei din Romania, in prezent aflata in plina transformare.

Compania noastra intentioneaza sa devina un partener viabil care sa va ofere un serviciu specializat, bazat pe profesionalism, inovatie si perseverenta, pentru a derula eficient proiecte de afaceri de export-import, investitii directe in industrie, cooperare in productie, achizitii si dezvoltari imobiliare, respectiv alte domenii economice, unde suntem competenti sa va oferim cele mai oneste servicii in implementarea cu succes a proiectului dumneavoastra.