SERVICII

Pentru a venii in intampinarea necesitatiilor de dezvoltare a companiilor mici si mijlocii, care de regula nu dispun de o structura specializata si de un buget ridicat pentru penetrarea unor piete externe, SETEX CONSULTING INTERNATIONAL pune la dispozitia partenerilor sai de afaceri capacitatea si experienta necesara pentru a oferii servicii specializate in care raportul calitate/pret are un rol major.

Intrarea unui produs/serviciu/companie pe o piata noua ofera o multime de oportunitati de afaceri pentru companiile mici si mijlocii cu implicatii directe asupa cresterii volumului de vanzari. Fiecare piata de export se caracterizeaza prin particularitati ale sistemului comercial, cultural si politic, nuante cu implicatii majore in dezvoltarea unei piete de export.

Orice operatiune de export trebuie sa fie atent analizata si sa tina cont de toti factorii ce afecteaza cresterea vanzarilor in strainatate.

Un studiu preliminar de piata este mai putin costisitor decat o calatorie de afaceri, de cateva zile, pe o piata tinta pentru a o prospecta in vederea identificarii oportunitatii de export.