PUBLICITATE -> PRODUSE

PRODUSE

SETEX CONSULTING INTERNATIONAL SRL livreaza toata gama de produse acrilice, realizate prin procedeul termoplastifierii (termoformare), care au aplicatii directe in cadrul campaniilor publicitare de anvergura, a prezentarilor cu prilejul targurilor si expozitiilor si de ce nu chiar a decorarii vitrinelor si a amenajarii intrioare a magazinului dumneavoastra.

O mica parte din produsele pe care le putem realiza se regasesc in CATALOGUL nostru de produse pe care il puteti descarca apasand pe acest link. Nu am specificat dimensiunile produselor deoarece acestea se adapteaza in functie de necesitatile dumneavoastra specifice.

Diversificarea si continua competitie care exista pe piata industriei publicitare cat si nevoia de a atrage noi clienti prin intermediul afisajelor vizuale de la locul de desfacere al produselor impun o perfectionare continua a gamei noaste de produse, care de cele mai multe ori au caracter de unicat conferit de scopul pentru care a fost realizat, modul de proiectare si executie. Cu toate acestea, marea majoritate a comenzilor pe care SETEX CONSULTING INTERNATIONAL SRL le primeste pentru a fie executate au un caracter de serie.

Dintre aceste produse de serie, pe care le puteti vizualiza in catalogul de prezentare, putem enumera toata gama suportilor de prezentare a marfurilor care poate fi din cele mai diverse domenii precum alimentare, bijuterii, telefoane, aparatura electronica, pliante publicitare, textile si multe altele.

CALITATE LA UN PRET DE EXCEPTIE

Produsele noastre sunt fabricate in exclusivitate in Romania, fiind executate la cele mai inalte standarde de calitate si la un pret care cu siguranta nu va afecta bugetul dumneavoastra destinat achizitionarii acestor produse.

SERVICIU PROMPT DE COTATIE si RASPUNS RAPID

Serviciul include consultatie gratuita cu privire la caracteristicile materialului din care se va executa comanda dumneavoastra, eventuale sugestii cu privire la forma produsului pentru a pune mai bine in evidenta marfurile pe care doriti sa le expuneti, executia de mostre (cu conditia sa existe suficient timp intre momentul lansarii comenzii si termenul de livrare al acesteia), toate acestea fiind in stransa corelare cu bugetul de care dispuneti pentru realizarea acestui produs.

In cazul in care doriti ca produsele sa fie realizate dupa desenul dumneavoastra, va asiguram ca veti beneficia de o cotatie rapida si deosebit de avantajoasa, deoarece dorim sa fim un partener strategic in ceea ce priveste necesitatile dumneavoastra in domeniul produselor acrilice.