PUBLICITATE -> MATERIALE

SPECIFICATII TEHNICE ALE MATERIALELOR

CLARITATE OPTICA: Produsele acrilice ofera o excelenta transmisie a luminii si nu se ingalbenesc la o expunere prelungita la razele soarelui.

REZISTENTA LA CONDITII METEOROLOGICE: Nici ploaia, nici lapovita si nici ninsoarea nu vor avea efect asupra materialului acrilic. Acesta este durabil permitand mentinerea parametrilor de calitate si culoarea originala in ciuda temperaturilor ridicate sau foarte scazute, a actiunii razelor solare si a umiditatii.

REZISTENTA LA IMPACT: Produsele din materiale acrilice sunt mult mai rezistente la spargere decat cele din sticla si intr-o anumita compozitie sunt folosite ca materiale anti-glont. 

GREUTATE SCAZUTA: In ciuda rezistentei si a durabilitatii, produsele din acril sunt cu 50% mai usoare decat cele din sticla si cu 40% decat cele din aluminiu.

USOR DE PRELUCRAT: Taierea cu laser, taierea cu fierastaul, gaurirea, deformarea la cald (termoformare), vopsirea sau serigrafierea sunt doar cateva prelucrari la care se pot supune materialele acrilice. Cu materialele acrilice posibilitatile sunt practic nelimitate.

REZISTENTA LA RAZELE ULTRAVIOLETE: Materialele plastice transparente rezista la degradarea produsa de lumina ultravioleta,  minim 10 ani de garantie impotriva ingalbenirii si a pierderii proprietatilor de transmitere a luminii.

REZISTENTA LA PRODUSE CHIMICE: Materialele acrilice rezista la foarte multe produse chimice precum: amoniacul, acizii diluati si hidrocarbonatii alifatici.

STABILITATEA DIMENSIONALA: Constructia in detaliu a foii de acril este foarte simpla cu tolerante previzibile. Micsorarea materialului poate aparea in timpul procesului de incalzire inainte de modelare, foaia de acril fiind foarte stabila dupa termoformarea la 195°F. Unul din avantajele folosirii foii de acril este acela ca are o consistenta si greutate moleculara usor de modelat. Este esential ca foaia sa aiba o greutate moleculara constanta sub o medie de 2 milioane de molecule per gram, altfel foaia de acril nu va avea caracteristicile de modelare, puritate, tarie, de rezistenta la conditiile meteo, etc. Anumite materiale au o greutate moleculara de aproximativ 3.5 milioane si contin pana la 3% produse nereactive. Foile de acril sunt cunoscute pentru legaturile solvent - intaritor, pentru usurinta de modelare si puritatea adusa de greutatea moleculara, dar si pentru nivelul scazut de produse care nu ataca mediul inconjurator. Cunoscand toate acestea, puteti fi siguri ca folositi cel mai bun material care exista pe piata in prezent oferindu-va o calitate constanta si de incredere.

CURATARE: Pentru a curata foaia de acril trebuie sa folositi solutie de apa si sapun.

DEPOZITARE: Depozitarea evita expunerea directa la razele soarelui si caldura care pot face dificila inlaturarea defectelor ascunse.